Communicatie cursus Doorn – Anker & Kompas

Communicatie cursus in Doorn volg je bij Anker & Kompas.

communicatie cursus  Doorn

Ben je op zoek naar een communicatiecursus in de buurt van Doorn? Dan stellen we je graag twee mogelijkheden voor. Want enerzijds ben je misschien op zoek naar een vooraf geplande cursus waar je voor kunt inschrijven, anderzijds zoek je mogelijk voor jouw organisatie een in-company communicatiecursus.

Onze in-company communicatie cursussen.

Wanneer je voor een groep collega’s een cursus zoekt, dan ben je al gauw voordeliger uit met een in-company cursus. Bovendien kunnen we de cursus dan voor jullie op maat maken en verzorgen we die op jullie favoriete plek in Doorn. Lees daar meer over op de in-company pagina.

Onze cursus in Doorn met open inschrijving.

Zoek je voor alleen jouzelf een communicatie cursus? Lees dan alsjeblieft heel even verder! Je bezoekt deze website omdat je aan je communicatie wilt werken, toch? Misschien omdat je dat zelf belangrijk vindt en misschien heeft je leidinggevende je wel gevraagd om eens een cursus te volgen. Dan zou het natuurlijk handig zijn als je zo’n cursus bij jou in Doorn kunt volgen, maar is het niet veel belangrijker dat het een cursus is die echt bij jou past?

Want laten we eerlijk zijn: een communicatie cursus kun je in heel Nederland vinden, wellicht ook in Doorn, maar er zijn grote verschillen. Dus hoe kies je de beste?

Welke communicatie cursus past bij jou?

Het is onmogelijk om te zeggen welke communicatie cursus de beste is. Er zijn veel vormen: van uitgebreide opleidingen tot heel compacte workshops, ja er bestaan zelfs schriftelijke communicatiecursussen. Wat voor jou de beste is, kan alleen jij bepalen. En jij weet ook het beste welke vorm bij jou past. Daarom even kort opgesomd de belangrijkste kenmerken van onze cursussen:

  • maximaal 12 deelnemers per groep, dus persoonlijke aandacht
  • veel afwisseling van theorie, oefening, en discussie
  • door te oefenen ga je meteen de materie ervaren
  • open en respectvolle feedback van de trainer en mede-cursisten
  • goed bereikbaar per auto en trein, midden in het land
  • onze communicatie cursus heeft een fatsoenlijke prijs
  • geen bijkomende kosten voor lunch en trainingsmateriaal
  • zeer ervaren trainers

Onze open training noemen we Effectief Communiceren. Wanneer je nieuwsgierig bent naar de inhoud en opzet van deze training, lees dan hier verder! Daar vind je ook de actuele data. We heten je graag van harte welkom in één van de komende groepen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Communicatie als smeermiddel voor samenwerking