Over Anker & Kompas

Over Anker & Kompas

over Anker & KompasAnker & Kompas zet zich in voor persoonlijke groei. We zien het als onze missie om een bijdrage te leveren aan de persoonlijke groei van mensen en daarmee ook de ontwikkeling van organisaties. Dit doen we middels training, coaching, intervisie, supervisie of advies op maat. Hierbij spreken we heldere taal, zijn we betrokken en gaan we voor krachtige, realistische oplossingen.

Durf af en toe stil te staan om doelgericht vooruit te kunnen. Met inzicht in het verleden en heden, uitzicht op de toekomst.

Oorsprong

In 2004 zijn we gestart met het verzorgen van communicatietrainingen in het bedrijfsleven. Al snel hebben we Effectief Communiceren als één van onze open trainingen aangeboden, omdat we geloven dat communicatie het smeermiddel is voor een soepele samenwerking.

Initiatiefnemer van Anker & Kompas staat Bas de Kruyff. Hij is een internationaal gecertificeerd NLP-trainer die de afgelopen 25 jaar zijn sporen heeft verdiend als business consultant, manager en trainer in de sectoren ICT, Finance, Telecom, Logistiek, Energie en de Overheid. Samen met zijn collega-trainers weet hij organisaties tot grotere prestaties te bewegen. Communcatietrainingen zijn daar een belangrijk middel bij. Bovendien kiezen we ervoor in onze trainingen niet alleen vaardigheden aan te leren maar juist ook mensen te inspireren en uit te nodigen met meer passie en plezier te werken en te leven. Op die manier maken deelnemers in korte tijd grote stappen in hun persoonlijke groei.

Onze kernwaarden

We doen ons werk vanuit een passie voor het vak en vanuit een betrokkenheid met de mensen die door ons getraind willen worden. In ons werk hebben we enkele kernwaarden als uitgangspunt:

Respect, vanuit de gedachte dat ieder mens uniek is en handelt volgens de beste intenties en telkens de beste keuze maakt die hij of zij voor ogen heeft.
Vertrouwen, omdat we weten dat deelnemers optimaal resultaat behalen wanneer ze open en eerlijk durven te zijn over hun verlangens en belemmeringen.
Inspiratie, in de overtuiging dat iedereen zijn eigen werkelijkheid vormgeeft en daarbij wel eens prikkels van buitenaf kan gebruiken.
Creativiteit is belangrijk omdat iedereen met een uniek vraagstuk te maken heeft en dus desgewenst op maatwerk kan rekenen.

Communicatie als smeermiddel voor samenwerking