Partner in persoonlijke groei

Partner in persoonlijke groei

Partner in Persoonlijke GroeiMensen en organisaties hebben van nature de behoefte om succesvol te zijn. Anker & Kompas helpt dit te verwezenlijken door middel van training, coaching of advies. Doelgericht en met blijvend resultaat.

Voor jou persoonlijk

Anders, beter, bewuster of sterker? Eén ding is zeker: groeien doe je niet alleen. Anker & Kompas geeft je handvatten om meer uit jezelf te halen. Geen kunstjes, maar veranderingen met blijvend effect. Zo worden alle verworven inzichten en vaardigheden verankerd in je dagelijkse leef- en werksituatie.

Voor de organisatie

Het succes van je organisatie wordt voor een groot deel bepaald door het succes van de medewerkers. Een afdeling waar mensen plezier hebben in hun werk, waarin men goed communiceert en samenwerkt en die geleid wordt door een inspirerende manager, is in staat tot grote prestaties.

Organisaties waarbij dit nog niet zo vanzelfsprekend is, hebben vaak behoefte aan verbeteringen in de interne en externe communicatie, vergroting van de teamgeest en een versterking van het leiderschap. Door daar aan te werken wordt er soepeler gewerkt, meer gepresteerd en dus uiteindelijk flink meer geld verdiend of kosten bespaard.

Meer potentieel

Anker & Kompas biedt diensten aan die helpen het potentieel van de medewerkers te ontplooien en op die manier het succes van de organisatie te vergroten. Door middel van groepstrainingen en individuele coaching worden de vaardigheden van de medewerkers vergroot en – misschien nog belangrijker! – gaat men inzien hoe onderliggende drijfveren bepalend zijn voor het in de praktijk kunnen brengen van die vaardigheden.

 

Communicatie als smeermiddel voor samenwerking