Team en Partners

Ons team en onze partners

Graag stellen wij je voor aan het gezicht achter Anker & Kompas. Want we begrijpen dat het belangrijk is om te weten met wie je in zee gaat.

Bas de Kruyff is oprichter en roerganger van Anker & Kompas. Bas is een internationaal gecertificeerd NLP-trainer die de afgelopen 25 jaar zijn sporen heeft verdiend als business consultant, manager en trainer in de sectoren ICT, Finance, Telecom, Logistiek, Energie en de Overheid. Opdrachtgevers waarderen zijn vermogen om in politiek gevoelige omgevingen de spanningen te verlagen en gevoeligheden op een tactvolle en respectvolle manier aan te pakken. Als manager en consultant speelde hij altijd al met de vraag waarom sommige mensen succesvoller zijn dan andere. Vanuit NLP en Systemisch Werk doorziet hij de achterliggende strategieën. Daarom heeft hij in 2004 Anker & Kompas opgericht met als missie om mensen en organisaties te helpen bij het bereiken van meer succes. Zijn motto luidt: “Succes is een keuze”.

 

Bert Smulders is een ervaren trainer en coach die in zijn werk veelvuldig gebruik maakt van Systemisch Werk. In het zakenleven heeft Bert diverse functies bekleed als manager en coach, variërend van kleine commerciële bedrijven tot grote overheidsinstellingen. Met een combinatie van humor, rust en vertrouwen brengt Bert zijn missie – mensen en organisaties het inzicht verschaffen om met nog meer vreugde en authentieke energie te functioneren – tot uiting.

 

Marieke Sanders heeft een passie voor mensen en traint en coacht hen in hun persoonlijke ontwikkeling, met loopbaanbegeleiding als specialisatie. Bij diverse organisaties heeft zij uitgebreide ervaring opgedaan met loopbaan- en reïntegratievraagstukken. NLP en Systemisch Werk geven haar een verrijking en verdieping in haar begeleiding van zowel groepen als individuele cliënten.

 

 

 

Wij werken samen met de volgende partners:

Inspired People Work – HRD (Dieren) – Oprichter Niek van Duivenbooden is ontwikkelcoach. Niek heeft een uitgebreide ervaring in het begeleiden en coachen van medewerkers. Met Niek werken we ondermeer samen vanwege een aantal tests (Focus en The Wave) die hij kan afnemen met betrekking tot competenties, voorkeuren, motivatie en andere aspecten. Dit wordt veelvuldig gebruikt bij werving en selectie of in ontwikkeltrajecten van bijvoorbeeld leiderschap of ondernemerschap. Voor meer informatie over de tests gaat u naar de site van Inspired People Work – HRD.

Verheijden Consult (Nuenen) – Oprichter Jos Verheijden is personal coach en trainer. Hij gebruikt zijn eigen groeistappen en levenservaring, opgedaan in werk en privé-omstandigheden, om deelnemers optimaal te begeleiden in hun processen. Door serieuze onderwerpen met humor, lef en warmte te benaderen maakt hij het voor cliënten makkelijker om met mildheid naar zichzelf te kijken. Zijn aanpak is heel praktisch van aard en gebaseerd op ondermeer NLP, Systemisch Werk en Oplossingsgericht Werk.

Teamric (Breukelen) – Oprichter Eric Simons heeft vele jaren ervaring opgedaan heeft in de verkoop. Vanuit deze achtergrond heeft hij zich gespecialiseerd in communicatie en werkt hij sinds 1998 als trainer/coach. Eric heeft in uiteenlopende contexten communicatietrainingen verzorgd en gebruikt daarin dankbaar zijn kennis en ervaring op het terrein van Sales, NLP en Transactionele Analyse.

Communicatie als smeermiddel voor samenwerking