In-company

In-company communicatiecursus

incompany communicatiecursusWe kunnen onze communicatiecursussen op maat aanbieden, doelgericht en passend bij de behoefte en situatie van jouw organisatie. Een in-company training is interessant wanneer je bijvoorbeeld de samenwerking wilt versterken of aan de omgang met (interne of externe) klanten wilt werken. Al vanaf een beperkt aantal deelnemers is een in-company training ook nog eens voordeliger.

Maatwerk communicatiecursus

Een in-company cursus is volgens ons altijd maatwerk. We stellen het programma samen in  nauw overleg met de opdrachtgever. Want wat willen  jullie bereiken met deze cursus? Wat is de huidige situatie, welke initiatieven zijn al ontplooid en wat was het effect hiervan? Dit alles bepaald mede de inhoud en opbouw van de cursus.

Borgen en verankeren

In onze cursussen ligt de nadruk op ervaren. Dat is al een belangrijk aspect van het verankeren van de materie. Immers, wanneer je iets eenmaal hebt ervaren, heb je het nooit meer niet ervaren! Het hoeft overigens niet bij een cursus te blijven. Soms is het verstandig om de leerpunten te borgen en verankeren via bijvoorbeeld een terugkomdag, intervisie of coaching. Hiermee bereik je niet alleen een nog groter, maar ook blijvend effect.

Trainers

Wanneer je kiest voor een communicatiecursus van Anker & Kompas, dan weet je dat je kiest voor kwaliteit. Ten eerste werken we uitsluitend met gecertificeerde trainers, ten tweede kunnen we putten uit een jarenlange ervaring. Afhankelijk van het onderwerp, de doelgroep en de groepsgrootte zorgen we voor de juiste gespecialiseerde trainers. Onder hen bevinden zich trainers met als specialisatie: leiderschap, persoonlijke effectiviteit, sales & marketing, telefonische communicatie en lichaamscommunicatie.

Locatie en taal

We zorgen graag dat alles bijdraagt aan het resultaat dat je uit de cursus wenst te halen. Dus kijken we verder dan alleen naar het programma. Zo werken we graag op mooie en uitnodigende locaties. Of combineren we de cursus met een buitenactiviteit of creatieve werkvormen. Ook Engelstalige cursussen behoren tot de mogelijkheden.

Voordeel

Een voordeel van een in-company communicatiecursus is dat de collega’s elkaar na de cursus scherp houden. De leerervaringen zullen hierdoor nog beter beklijven en meer tot bloei komen.

Kosten

Voor in-company cursussen rekenen wij geen individuele inschrijfkosten. Afhankelijk van de vraag en het aantal deelnemers stellen we een speciaal dagtarief vast, waardoor je doorgaans voordeliger uit bent. Door zelf een locatie te kiezen kun je nog meer kosten en wellicht de reistijd van je collega’s beperken.

Cursusaanbod

Het is onmogelijk een uitputtende opsomming te geven van ons cursusaanbod: de mogelijkheden zijn daarvoor te groot. We hebben uitgebreide ervaring met cursussen op het vlak van leiderschap, communicatie, samenwerking, persoonlijke effectiviteit, assertiviteit en presenteren. Heb je een vraag of een idee voor een cursus, dan bespreken we dit het liefst persoonlijk. Klik dan hier en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag langs om je vragen en ideeën te bespreken en je een passend aanbod te doen.

Communicatie als smeermiddel voor samenwerking